Ние говорим български   |   Μιλάμε ελληνικά   |   We speak English   |   Nous parlons français
Top

Политика за поверителност

Physiotherapy Bio Center / Политика за поверителност

Политика за поверителност

Дата: 21.11.2018

Добре дошли на https://pbioc.com/bg („Уебсайта”), който се оперира от „ФИЗИОТЕРАПИЯ БИО ЦЕНТЪР” ЕООД („нас“, “ние”, „нашата”). Настоящата Политика разяснява събирането и използването на лични данни, които получаваме от потребителите на Уебсайта.

 

Събиране и използване на лични данни

Когато използвате нашия Уебсайт, от Вас може да се изисква да предоставите определена лична информация, която може да Ви идентифицира или информация за връзка с Вас. Ако се интересувате от услугите ни, можете или да се свържете с нас на координатите за контакт, публикувани на Уебсайта, или да използвате контактната форма. В последния случай от Вас се изисква да попълните Вашето име и имейл адрес, за да можем да обработим Вашата заявка и допълнително да се свържем с Вас.

Ние, също така, събираме Системни Данни, свързани с Вашето посещение/използване на Уебсайта, както е описано в тази Политика. Използваме Системните Данни, за да оперираме и подобряваме нашия Уебсайт.

Системни Данни

Както много оператори на сайтове, ние също събираме информация, която Вашият браузър изпраща, когато посещавате Уебсайта ни („Системни Данни”). Системните данни могат да включват информация като: адрес на интернет протокола на Вашия компютър (“IP” адрес), тип браузър, версия на браузъра, страниците на нашия Уебсайт, които посещавате, времето и датата на Вашето посещение, времето, прекарано на тези страници и други статистически данни.

 

„Бисквитки”

„Бисквитките” са файлове, които съдържат малко количество информация, в т.ч. анонимен уникален идентификатор. „Бисквитките” се изпращат на Вашия браузър от даден уеб сайт и се съхраняват на хард диска на Вашия компютър. Като много други сайтове ние използваме „бисквитки”, за да събираме информация. Някои “бисквитки” на трети страни, които не са свързани с маркетинг, са необходими за предоставянето на услугите на тези трети страни, напр. Google Анализ. Маркетинговите “бисквитки”, които използваме, се задават от трета страна, а не от този Уебсайт. Тези “бисквитки” се използват само въз основа на Вашето съгласие.

Можете да настроите браузъра си да откаже “бисквитки” или да сигнализира, когато е изпратена “бисквитка”. В случай че не приемете всички “бисквитки”, е възможно да не можете да използвате някои функции на нашия Уебсайт. За повече информация относно “бисквитките”, моля, посетете: www.allaboutcookies.org.

 

Съхранение на личните данни

Ние съхраняваме личните Ви данни за сроковете, необходими за конкретната цел, за която са събрани или за срока, указан или разрешен от приложимото законодателство.

 

Разкриване на лични данни

Ние можем да предоставим Вашите лични данни на (i) наши контрагенти / доставчици на услуги за целите на подобряването и оптимизирането на Уебсайта; (ii) партньори за целите на предоставяне на нашите услуги; (iii) трети лица, когато това се изисква от закона. Тези категории получатели на лични данни са законово или договорно задължени да защитават поверителността и сигурността на Вашите лични данни.

 

Вашите права
Право да бъдете информирани
Ние публикуваме тази Политика, за да Ви информираме за начина, по който обработваме личните Ви данни.

Право на достъп
Вие имате право на достъп до Вашите лични данни. Моля, свържете се с нас на долупосочените координати за контакт, ако желаете да получите достъп до личните данни, които съхраняваме за Вас.

Право на коригиране
Ако личната информация, която съхраняваме за Вас, е неточна или непълна, имате право да поискате от нас да я коригираме. Моля, свържете се с нас, ако искате да коригираме личните Ви данни.

Право на изтриване
Ако желаете да изтрием всички лични данни, които обработваме за Вас и нямаме законово основание да продължим да ги обработваме и съхраняваме, по Ваше искане ние ще ги изтрием.

Право на ограничаване на обработването
Вие имате право да поискате от нас да ограничим обработването на личните Ви данни. Това означава, че Вие ни разрешавате да съхраняваме личните Ви данни, но не и да ги използваме. Ние ще съхраняваме толкова данни, колкото е необходимо, за да уважим искането Ви за в бъдеще. Ако желаете обработването на личните Ви данни да бъде ограничено, моля свържете се с нас.

Право на преносимост на данните
Ще Ви позволим да получите и използвате повторно Вашите лични данни за собствена нужда по безопасен и сигурен начин. Това право е приложимо само за лични данни, които сте ни предоставили и съхраняваме въз основа на Вашето съгласие или за да Ви предоставим нашите услуги.

Право на възражение
Имате право да възразите срещу обработката на личните Ви данни, напр. за маркетингови цели и статистика. Ако желаете да възразите, моля свържете се с нас.

Право на оттегляне на съгласието
Ако сте дали съгласието си за обработване на Вашите лични данни (например, за да Ви изпращаме маркетингови материали), но по-късно сте променили решението си, имате право да оттеглите даденото съгласие по всяко време. Моля, обърнете внимание, че оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработката на Вашите лични данни въз основа на съгласието, дадено преди оттеглянето.

Право на жалба до надзорен орган / правна защита
 Имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, ако считате, че не сме отговорили на исканията Ви за разрешаване на проблем. Можете да намерите информация за контакт с Комисията на следния електронен адрес: https://www.cpdp.bg/en/index.php?p=pages&aid=5 

 

Изменение на настоящата Политика за поверителност

Тази Политика се прилага, считано от датата, посочена най-горе в нея. Ние си запазваме правото да актуализираме и променяме Политиката по всяко време, като препоръчваме периодично да следите за такива актуализации. Всяко използване на Уебсайта ни след публикуване на съответните промени в Политиката за поверителност означава, че Вие приемате / потвърждавате тези промени.

 

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност или относно обработването на личните Ви данни, можете да се свържете с нас на: contact@pbioc.com.